Over Wavie Events
Over Wavie Events

De waarom, wanneer en waarnaartoe    Wavie Events & Zeilschool Wavie..


    Wavie Events

    Wavie Events is ontstaan vanuit de activiteitentak van Zeilschool Wavie. Sinds 2012 verzorgen we vanuit Zeilschool Wavie bedrijfsuitjes die altijd iets met watersport te maken hebben gehad. Sinds een paar jaar zijn we er achter gekomen dat we het ook erg leuk vinden om ons op het land te bevinden. Sinds Zeilschool Zuidplas en Zeilschool Wavie gefuseerd zijn hebben we extra kracht en ervaring om gave bedrijfsuitjes op zowel land en water te organiseren.  De eigenaren van Zeilschool Wavie: George van Bohemen & Mark Roos zijn enthousiaste water- en buitensporters die geactiveerd zijn geraakt door de mogelijkheden van het mooie gebied van de Rottemeren. 


    Locatie

    We liggen centraal in het Recreatieschap De Rottemeren in het centrum van De Randstad, hierdoor zijn wij goed te bereiken vanaf, Rotterdam, Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland, Zuidplas, Zoetermeer, Gouda, Krimpen, Voorburg, Ypenburg, Delft en Den Haag. Meer over onze locatie >


    Missie Wavie Events

    Wavie Events staat voor Professionaliteit, Fun en Uitdaging. Ons doel is er voor te zorgen dat jullie event zo gaaf mogelijk is. Wij kiezen voor hoogwaardige materialen, toffe activiteiten en dit alles onder begeleiding van enthousiaste instructeurs.


    Toekomstvisie Wavie Events

    Met al meer dan 10 jaar ervaring willen wij zoveel mogelijk bedrijven, families, groepen, kinderen een fantastische tijd laten beleven op en rondom de Rottemeren op een professionele manier, maar altijd met de Wavie knipoog.

    Image

    Image
    Image

    Locatie Wavie Events

    Wavie Events is gevestigd bij Jachthaven De Rottemeren.
    Jachthaven De Rottemeren is met auto goed bereikbaar via (A-12) Zevenhuizen/Zuidplas of via de wijk Ommoord/Prins Alexander Rotterdam, op de locatie is er ruime gelegenheid tot gratis parkeren. Het is ook mogelijk om de auto/fiets te parkeren bij De Retraiterie in Bleiswijk en via een speciale veerdienst over te varen naar de Jachthaven. De jachthaven zit in de randstad en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een sportief en uniek uitje. Eetcafe ‘Dock of the bay’ Alle horeca arrangementen vinden plaats het jachthaven eetcafe ‘Dock of the Bay’. Hier kun je terecht voor onder andere barbecuen, verse appeltaart, of lekker genieten van een goudgele rakker op het terras. Het vriendelijke personeel helpt je graag verder. De activiteiten De verschillende activiteiten vinden allemaal op de jachthaven plaats. Het kanoën doen wij op de Olympische ‘willem alexander’ roeibaan en het zeilen vindt plaats op De Rottemeren. Op de locatie is er de mogelijkheid tot omkleden en douchen.

    Heb je een vraag?


    Wavie Events


    Wavie Events is nauw verbonden Zeilschool Wavie. Wavie Events is een op zichzelf staande organisatie zodat we gericht aan de slag kunnen om een zo professioneel en uitdagend mogelijk Event neer te zetten.

    Onze enthousiaste instructeurs, frisse aanpak en ruime ervaring staan garant voor een top event!


    zeilschool watersportverbond

    sailcenter samenwerking zeilschool wavie
    NPJ samenwerking zeilschool wavie

    Jachthaven Rottemeren samenwerking zeilschool wavie

    Magic marine samenwerking zeilschool wavie