Bedrijfsuitjes op en rond het water


Wil jij je werknemers trakteren op een geweldig bedrijfsuitje in de buurt van Rotterdam? En houdt jullie team wel van een beetje actie op en rond het water? Dan zit je bij Wavie Events helemaal goed! Wij bieden een aantal leuke en uitdagende activiteiten voor teamuitjes op en naast de Rottemeren die geheid voor veel vermaak zullen zorgen!

Kies voor jullie teamuitje uit een van onze activiteiten. Je kunt onder andere kiezen uit Kanosudoku, Zeilen, Suppen, Waterfietsen, Volleybal en een Mindfulness/Yoga workshop. Voor ieder evenement met meer dan 16 personen maken wij gebruik van een wisselprogramma. Op deze manier blijven de activiteiten uitdagend en kunnen we grotere groepen beter bedienen.

Bij iedere activiteit is het mogelijk om gebruik te maken van onze horecafaciliteiten. Op de Jachthaven zit het Eetcafe ‘Dock of the Bay’ gevestigd. Alle wensen zijn mogelijk, van lunch, High tea, kopje koffie tot een BBQ aan het water. Wellicht een afsluitend feestje? Graag horen we jullie wensen.Wisselprogramma

Voor ieder evenement met meer dan 16 personen maken wij gebruik van een wisselprogramma. Op deze manier blijven de activiteiten uitdagend en kunnen we grotere groepen beter bedienen. Activiteiten waar je uit kunt kiezen zijn onder andere: Kanosudoku, Zeilen, Rondvaartboot, Waterfietsen, Volleybal, Mindfulness/Yoga workshop.


Vraag Offerte aan
  • Professioneel

  • Enthousiaste instructeurs

  • Uitjes op maat

  • Midden in de randstad